Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kiotoweg 309 in Rotterdam 3047 BG

Kiotoweg 309

3047 BG Rotterdam
Vraagprijs € 275.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
010 2330202

Omschrijving

Te koop een onverhuurde bedrijfsruimte, gelegen op eigen grond, met een vloeroppervlakte van ca. 112 m2 op de begane grond en ca. 100 m2 op de verdieping. Bij deze bedrijfsruimte behoren 2 eigen parkeerplaatsen, eveneens gelegen op eigen grond.

De bedrijfsruimte is op dit moment als volgt ingedeeld:
Begane grond: ontvangsthal met balie, achter de balie bevindt zich de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² In units vanaf 200 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop een onverhuurde bedrijfsruimte, gelegen op eigen grond, met een vloeroppervlakte van ca. 112 m2 op de begane grond en ca. 100 m2 op de verdieping. Bij deze bedrijfsruimte behoren 2 eigen parkeerplaatsen, eveneens gelegen op eigen grond.

De bedrijfsruimte is op dit moment als volgt ingedeeld:
Begane grond: ontvangsthal met balie, achter de balie bevindt zich de bedrijfsruimte welke ca. 100 m2 omvat, deze is te bereiken via de electrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde.

De bedrijfsruimte is voorzien van een vloeistof dichte betonvloer en heeft een vrije hoogte van ca. 3 m.
In de bedrijfsruimte bevindt zich een kleine pantry en een toilet.

Op de eerste verdieping is een keurige kantoorruimte ingericht, ook deze kantoorruimte omvat ca. 100 m2, opgedeeld in 3 vertrekken. Plafond afgewerkt met systeemplaten met geïntegreerde verlichtingsarmaturen.

Het object is gelegen op eigen grond.
Aktieve VvE.

*Het bovenstaande is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden*
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Route van naar Kiotoweg 309, 3047 BG Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.