Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Rotterdam 3043 JR

Thuis in Overschie - P. Cottaartstraat Fase 3

3043 JR Rotterdam
Bel of mail ons
010 2330202

Omschrijving

Welkom Thuis in Overschie
In Overschie is het heerlijk wonen en leven. Voor u zelf en zeker ook voor uw kinderen. Met aan de ene kant het kleinschalige, vriendelijke karakter van een actieve dorpsgemeenschap, en aan de andere kant alle grootstedelijke mogelijkheden binnen handbereik.
Typisch voor Overschie zijn de gezellige evenementen, het prachtige buitengebied met veel water en...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 232.500,- tot € 239.000,- Gebruiksoppervlakte 110 m² Inhoud 288 m³ Perceeloppervlakte 78 m² t/m 82 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Welkom Thuis in Overschie
In Overschie is het heerlijk wonen en leven. Voor u zelf en zeker ook voor uw kinderen. Met aan de ene kant het kleinschalige, vriendelijke karakter van een actieve dorpsgemeenschap, en aan de andere kant alle grootstedelijke mogelijkheden binnen handbereik.
Typisch voor Overschie zijn de gezellige evenementen, het prachtige buitengebied met veel water en groen, de goede winkels en voorzieningen, de uitstekende basisscholen en (gratis) sport- en spelmogelijkheden.

Overschie staat al vanaf de tiende eeuw op de kaart. Het is begonnen als een kleine moerassige nederzetting precies op de plek waar nu ‘de vier Schieën’ bij elkaar komen (of beter gezegd: hun eigen weg gaan). Het oude Overschie is in de loop der eeuwen niet zoveel veranderd en er zijn tal van historische en authentieke huisjes bewaard gebleven, met name in de Dorpsstraat (met het Raedthuys en het oudste café van Rotterdam) en langs de dijkjes van de Schieën. Zelfs de wekelijkse warenmarkt op vrijdag is historisch, als oudste wijkmarkt van Rotterdam.

Overschie heeft vijf uitstekend aangeschreven en goed bereikbare basisscholen. Uw kinderen kunnen hier veilig lopend of per fiets naar school. Ook de voor- en naschoolse kinderopvangvoorzieningen zijn altijd dichtbij. Daarnaast heeft Overschie leuke buitenspeelplaatsen te over. Voor de kleintjes met speeltuin Levenslust dichtbij huis, voor de wat groteren het avontuurlijke Park Zestienhoven; met zijn laantjes, trimparcours, fluitenkruidbos, ontdekplekken en schelpenpaden. Maar ook het zwembad en de diverse sportverenigingen zijn in de nabijheid te vinden.

Of u nu graag sport in verenigingsverband of er liever op uit trekt voor een fietstocht door het natuurgebied Midden-Delfland of voor een wandeling naar Park Zestienhoven, Overschie is hiervoor een uitstekende uitvalsbasis. Ook voor een gezellige muzikale avond in het plaatselijke Wijktheater Musica, voor een drankje in het plaatselijk café of een méér dan lekker sterrendiner bent u in Overschie aan het juiste adres. Daarnaast is Overschie een actieve en levendige wijk waar tal van leuke evenementen worden georganiseerd. Voor groot en klein. En voor ieder wat wils.

Overschie wil een plek zijn waar bewoners zich thuis voelen. Waar van alles is te doen en te beleven. Waar mensen elkaar kennen en ontmoeten. Een bruisende, groene wijk die het karakter van de stad combineert met de schaal, geborgenheid en gemoedelijkheid van een meer dorpse gemeenschap. In Overschie voelt u zich thuis!

Alle winkels, scholen, zorgdiensten, verenigingen en horeca zijn dichtbij in Overschie. Dat is het voordeel van een dorp. Maar dan wel een dorp comfortabel gelegen in de armen van een metropool. Daardoor liggen de grotere Rotterdamse zaken ‘om de hoek’; musea, Blijdorp, de Schouwburg, het voortgezet onderwijs, het Luxor, de Koopgoot, het Centraal Station. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u zó in hartje centrum. En met de auto rijdt u binnen vijf minuten op de A20 of de A13 richting Den Haag, Gouda of Utrecht.

Bijzonderheden:
- Woonkamer met open keuken
- Vloerverwarming op de begane grond
- Twee slaapkamers op de eerste verdieping
- Eén slaapkamer op de tweede verdieping met standaard dakkapel aan de voorzijde
- Diverse indelingsvarianten mogelijk

Wij bieden tevens de mogelijkheid om op de koopsom te reageren met een bod. De prijzen op de prijslijst kunnen als richtprijs gehanteerd worden. De ontwikkelaar behoudt zich het recht van gunning, dat wil zeggen dat niet persé degene met het hoogste bod in aanmerking komt voor de aankoop. In de beoordeling van het inschrijfformulier kijken wij naar een optimale verhouding tussen de bieding en de (financierings)voorwaarden.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 232.500,- - € 239.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² Inhoud 288 m³ Perceeloppervlakte 78 m² t/m 82 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3043 JR Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.