Velthaak & Keijzer Makelaars / Taxateurs o.g.

De Lugt 5
3043 CJ Rotterdam
Tel: 010 2330202
info@venk.nl
Bouwnummer 38, 3042 Rotterdam Koopsom € 460.000,- v.o.n.
Bouwnummer 38 in Rotterdam 3042

Omschrijving

Laatste fase Thuis in Overschie 13 eengezinswoningen, start verkoop 1 februari 2019, schrijf je nu in.
In de J. de Jonglaan fase 2 komen in totaal 13 woningen te koop. Bouwnummer 38 betreft een hoekwoning en is gelegen aan de Josseling de jonglaan, de woning een extra groot perceel, waardoor een fijne voor- en zijtuin en een diepe achtertuin met schuur en achterom.

Alle woningvloeren hebben vloerverwarming en de woning wordt voorzien van zonnepanelen.
De eengezinswoningen hebben een beukmaat van circa 5,7 meter en zijn 9,3 of 9,7 meter diep. Wil je meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter aan de achterzijde. Via een dichte trap bereik je de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder is een afgesloten technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger. Verder is deze ruimte vrij indeelbaar. Met een dakkapel en dakramen creëer je hier nog één of twee kamers.


De indeling van de woningen aan de Burgemeester Wijnaendtslaan en de Burgemeester de Josselin de Jonglaan is veelal hetzelfde, maar de buitenkant is anders. De entrees zijn losgehaald van elkaar om zoveel mogelijk individualiteit te creëren. Of de huizen zijn juist gespiegeld en de schoorstenen gekoppeld. Het kleurgebruik is klassiek: roodbruine stenen, antraciete dakpannen en witte kozijnen. Fraaie detailleringen in het metselwerk, luifels boven de voordeuren en brede overstekken zorgen voor een prachtig straatbeeld.

De nieuwe buurt is ruim en luchtig opgezet, in de typische tuindorp sfeer. De woningen verschillen van elkaar maar er is toch eenheid in. Het ontwerp sluit mooi aan op wat er al is gebouwd aan de overzijde van de Burgemeester de Josselin de Jonglaan. Zo vormt de entree van Overschie een symmetrisch geheel.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 460.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 142 m² Inhoud 390 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 74 m² (10.0 m bij 7.4 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend