Mijn favorieten

Aankoop

De aankoopmakelaar


In de huidige hectische markt waarbij u soms snel een beslissing moet nemen of uw droomhuis ook echt gerealiseerd kan worden is professioneel advies vanaf het eerste moment onmisbaar.

Indien u een woning wilt kopen krijgt u over het algemeen te maken met de makelaar van de verkoper. De makelaar dient slechts het belang van de verkoper en zal altijd proberen een zo hoog mogelijke koopsom te verwezenlijken. 

Velthaak & Keijzer kan u helpen zorgeloos uw droomhuis te vinden. Tijdens een vrijblijvend gesprek worden uw wensen met betrekking tot de nieuwe woning in kaart gebracht. Niet alleen het type woning komt hierbij aan de orde maar ook de omgeving waar wilt gaan wonen,  bestemmingsplan, bereikbaarheid, ligging ten opzichte van bij voorbeeld scholen en winkels zijn minstens zo belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Indien gewenst adviseren wij u ook over uw financiële mogelijkheden.

Wij vertalen uw emoties in een tastbare en passende zoekopdracht en zodra hier de passende woning bij gevonden is behartigen wij uw belangen tijdens de onderhandelingen, verzorgen een eventuele bouwkundige inspectie en begeleiden de contractuele afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris.

Heeft u uw huis zelf al gevonden en wilt u alsnog een professioneel advies over uw keuze en onze begeleiding tijdens het hele proces zodat u zorgeloos de aankoop kunt realiseren, dat kan natuurlijk ook. 

Klik hier om u aan te melden voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons ook bellen op: 010 - 233 02 02.