Mijn favorieten

Verkoop

Kopers van nu zijn kritisch terwijl het aanbod op veel plaatsen beperkt is. 

Nieuwe regelgeving van de overheid voor VVE's zijn praktisch klaar en worden per 1 januari 2018 van kracht.

Mede daarom  is het verkopen van uw woning is in deze tijd een zaak waarbij een gedegen en eerlijk advies over de waarde en courantheid nog meer dan voorheen belangrijk is. U wilt tenslotte weten waar u aan toe bent.

Een waarde waarmee u de rekensom kunt maken voor uw toekomstige woonwensen maar ook advies over de staat waarin uw woning verkeert. Wij adviseren u in detail en geven u tips om de verkoopbaarheid qua presentatie en uitstraling op een goed niveau te krijgen zodat u weet dat daarover geen twijfel kan bestaan.

U wilt uw zaken goed voor elkaar hebben. Wij helpen u gedurende het hele verkoop traject vanaf advies, presentatie, het verzorgen van bezichtigingen met een duidelijke feedback tot en met onderhandelingen, begeleiding van bouwkundige keuring, het opmaken van de koopovereenkomst en uiteindelijk de levering bij de notaris. Wordt het te druk dan beheersen wij het proces van organisatie van Open Huizendagen als geen ander. Kopers moeten allemaal een eerlijke kans krijgen en u wilt het beste resultaat.

Met regelmaat worden wij door geïnteresseerden gecomplimenteerd over het brede aanbod van woningen in onze portefeuille maar ook vindt men inhoudelijk het aanbod van de diverse typen woningen aantrekkelijk. Voor ons alleen maar meer reden om hard voor u te werken en onze werkwijze constant te blijven verbeteren.

Bel of mail ons indien u vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend advies.